Placeholder Picture
Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde! Klikk for større bilde!Klikk for større bilde!
Klikk på bildene for å se på de i større utgaver.

Galleriet vil inntill videre inneholde endel utvalgte bilder som blir skiftet ut fra tid til annen. Bildene er tatt med enten Voigtländer Vito 35mm, Olympus OM1, Olympus OM2, Nikon F501, Nikon D100, Nikon D300 eller Nikon D800. Startet med fotografering allerede fra 7 års alderen, da med et gammelt kasseapparat. Eget mørkerom fra 13 års alderen. Tidligere medlem av Porsgrunn Kamaraklubb som nå heter Porsgrunn Fotoklubb, var medlem der fra ca 1968 og mange år fremover. For meg er det mest Natur, Landskap, Arkitektur, Byliv, samt noe Macro, som står i fokus. Liker best det jeg kaller Klassiske bilder.

Objektivet jeg bruker mest på min Nikon D800, er Nikon 24-70mm F2.8 G AF-S ED. Dette får akkurat plass i en praktisk snutebag av typen: LowePro Toploader Zoom 55 AW. Lett og grei å ha på skuldra når jeg er ute på byvandring.

Alle bilder på wilford.net & wilford.no, er ulovlig å kopiere og bruke på nettet eller andre steder, uten at det foreligger spesiell avtale om dette.

Placeholder Picture

Ved riktig kalibrert skjerm skal du kunne se alle 24 nyansene fra hvitt til sort. Juster lys og kontrast på skjermen slik at du, i størst mulig grad, oppnår dette. Det første hvite feltet skal gli i ett med den hvite linjen og det siste sorte feltet skal gli i ett med den sorte linjen.